Για τη διευθέτηση ενός χρονίου προβλήματος στα αποδυτήρια του γηπεδου του Απόλλωνα κάνει λόγο η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου σε ανακοίνωσή της.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σήμερα ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης του νερού στον αποδυτηριακό χώρο – και εξοφλήθηκε το κόστος από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ. Έτσι διευθετήθηκε ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο ταλάνιζε την τελευταία διετία το Ποδοσφαιρικό Τμήμα, καθώς η προηγούμενη απαρχαιωμένη και ελλιπώς συντηρημένη εγκατάσταση υπολειτουργούσε, και πολλές φορές δεν λειτουργούσε, με συνέπεια να δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα, για την λύση των οποίων δαπανούνταν κατ΄ επανάληψη κονδύλια από την ΠΑΕ χωρίς, ωστόσο, να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία των αποδυτηρίων, επιδρώντας μάλιστα συσσωρευτικά στις πλείστες και χρόνιες κακοτεχνίες του γηπέδου».
Στο αγωνιστικό σκέλος ενημέρωσε πως: «στην τακτική ήταν αφιερωμένο το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης της ομάδας μας και οι ποδοσφαιριστές διεκπεραίωσαν ασκήσεις εναρμονισμένες με το ευρύτερο αγωνιστικό πλάνο του Απόλλωνα. Ατομικό πρόγραμμα δύναμης κορμού και άνω άκρων ακολούθησε ο Παντελής Θεολόγου, λόγω ενός ελαφρού μυικού τραυματισμού που υπέστη στην χθεσινή προπόνηση».
ΠΗΓΗ: metrosport