Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιήσει απόψε ο Πλατανιάς.
Η ενημέρωση:
Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε.
Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη γνωριμία των παικτών με τον προπονητή κ.Πάουλο Κάμπος και τους συνεργάτες του, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα και οι προπονήσεις.
Η πρώτη αυτή συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, του προπονητικού επιτελείου και του τεχνικού διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη, είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και τον Βραζιλιάνο τεχνικό, σε ανοιχτή προπόνηση που θα οριστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.